درباره سمپوزیوم

سمپوزیوم چیست؟
سمپوزیوم آثار دانشجویی علوم اجتماعی، همایشی است دانشجویی که از سال 1396 توسط اتحادیه انجمن­های علمی-دانشجویی علوم اجتماعی کشور هر ساله در فصل بهار برگزار می­گردد. مهم­ترین هدف برگزاری این رویداد شکستن اقتدارها و مرزهای رایج آکادمیک در حوزه‌­ی علوم اجتماعی است. مرزهایی چون: تئوری­‌های مرسومی که معمولاً برای انجام مطالعات اجتماعی استفاده می­گردد و مورد قبول نهادهای رسمی و استادان است؛ جایگاه آکادمیک افرادی که در زمینه­‌های اجتماعی به مطالعه و پژوهش می­پردازند؛ شکل انتشار مطالعات و پژوهش­‌ها و … . بدین­ معنا که تمام آثاری که «جامعه­‌شناختی» محسوب می­شوند­­، فارغ از این­که چه کسی و به چه صورت آن­ها را خلق کرده ­باشد در سمپوزیوم جای می­گیرند.

چه افرادی می‌توانند اثر بفرستند؟
چهارمین سمپوزیوم دانشجویی علوم اجتماعی از دانشجویان، پژوهشگران، هنرمندان و به‌طور کلی تمامی علاقه‌مندان علوم اجتماعی فارسی زبان و انگلیسی زبانان علاقه‌مند به حوزه ایران و خاورمیانه دعوت می‌نماید تا با ارسال چکیده یا توضیح آثار خود در این سمپوزیوم شرکت نمایند.

نحوه‌ی پذیرش آثار و پروسه‌ی داوری-مشاوره به چه صورت است؟
آثار اولیه پس از دریافت در دبیرخانه سمپوزیوم، توسط شورای علمی (که اعضای آن متعاقباً اعلام خواهند شد) بررسی می‌گردند. در صورتی که اثر واجد شرایط لازم برای ارائه در روزهای برگزاری سمپوزیوم باشد، پیام تأیید و درخواست تکمیل اثر جهت چاپ در کتاب سمپوزیوم چهارم توسط دبیرخانه ارسال خواهد شد. در صورتی که متن یا اثر نیاز به بازنگری و تکمیل داشته‌باشد و در صورت تمایل نویسنده یا خالق، وارد پروسه‌ی داوری-مشاوره خواهد شد. در این راستا افرادی که در حوزه‌ی آن اثر مورد تأیید اعضای شورای مرکزی سمپوزیوم هستند به فرد معرفی خواهند شد و طبق توافق دو طرفه نویسنده یا خالق با یکی از مشاوران وارد پروسه‌ی تکمیل اثر می‌شوند و در صورت بدست آوردن شرایط مطلوب، در روزهای سمپوزیوم ارائه و جهت چاپ در کتاب سمپوزیوم نیز دعوت به تکمیل و ارسال اثر خواهد شد.